Algemeen
Borculo

16 april 2019

Toerclub De Berkelrijders organiseert Instap en opstap ritten

Toerclub De Berkelrijders organiseert Instap en opstap ritten

BORCULO – Her en der zijn ze alweer te zien, de wielrenners. Door het stijgen van de temperatuur en het langer worden van de dagen gaan ‘we’ weer met de racefiets op pad.

Heb jij belangstelling om ook eens mee te fietsen bij TC de Berkelrijders? TC de Berkelrijders heeft op diverse dagen speciale instap en opstap ritten, zodat je kennis kunt maken met het fietsen in een groep en de voordelen hiervan kunt ervaren. Er zijn meerdere fietsgroepen die op niveau worden samengesteld, er is dus altijd een groep waarbij kan worden aangesloten.

De Berkelrijders zorgen er altijd voor dat de groep bij elkaar blijft ook als er iemand niet met de snelheid kan mee komen, het moto is samen uit samen thuis.

De snelheidsgroepen die worden aangehouden zijn:

  • Snelheid tot 30 km/h
  • Snelheid tot 35 km/h
  • Snelheid vanaf 35 km/h

Op volgende data zijn er speciale opstapdagen:

  • Zondag 21 april – 9:00uur – parkeerplaats OVM Borculo
  • Zondag 28 april – 9:00uur – parkeerplaats OVM Borculo
  • Zondag 5 mei – 9:00uur – parkeerplaats OVM Borculo
  • Zondag 12 mei – 9:00uur – parkeerplaats OVM Borculo

Tevens is er ook de mogelijkheid om mee te fietsen op de doordeweekse dag, er wordt gefietst op de dinsdagmiddag en -avond en de donderdagmiddag en -avond. Op de woensdag en vrijdag middag wordt er gefietst met een snelheid tot 25 km/h.

Kijk voor deze starttijden en afstanden op de site www.tcdeberkelrijders.nl.

Fiets geheel vrijblijvend een paar keer mee, denk eraan dat een helm altijd verplicht is. Graag zouden de Berkelrijders vooraf willen weten of jij mee wil fietsen, geef je dus op via de mail toercommissie@tcdeberkelrijders.nl of voor meer informatie kunt je bellen met Dinand Lubberdink 06-20974758.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook