Algemeen
Borculo

16 april 2019

Het Longfonds zoekt collectanten in Borculo

Het Longfonds zoekt collectanten in Borculo

BORCULO – In de week van 13 t/m 18 mei 2019 gaan ruim 30.000 collectanten op pad met maar één doel: zo veel mogelijk geld ophalen voor de strijd tegen longziekten. Ook in Borculo wordt de collecte voor het Longfonds georganiseerd. Collecteert u mee?

Collecteren kost u gemiddeld twee uur van uw tijd. Meestal is dit in uw eigen buurt. In Borculo is het Longfonds op zoek naar 6 collectanten. Organisator/collectant Mian Rouwhorst is zelf al jaren actief en altijd weer gemotiveerd om op pad te gaan. “Door even langs de deuren te wandelen in mijn eigen wijk kan ik zoveel longpatiënten weer wat lucht geven. Het is een kleine moeite waarmee ik mensen die longproblemen hebben graag steun.”

In Nederland heeft ruim een miljoen mensen een longziekte. Voor hen is ademhalen een terugkerende of voortdurende strijd. Een strijd die ze niet alleen kunnen winnen. Daarom strijdt het Longfonds voor gezonde lucht en gezonde longen. Voor en met iedereen. Zo maakt het Longfonds onderzoek naar longziekten mogelijk en komt op voor de beste zorg voor longpatiënten én voor iedereen die dat misschien ooit wordt.

Wilt u zich opgeven? Ga naar longfonds.nl/collecte
Wilt u meer informatie? Mail naar collecte@longfonds.nl

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook