Algemeen
Borculo

20 april 2019

School Noord en Kiezel en Kei naar de Regiofinales

School Noord en Kiezel en Kei naar de Regiofinales

BORCULO – Ook woensdag 17 april waren de weergoden ons goed gezind. Het was prima voetbalweer voor de kinderen van de groepen 5 en 6. Ook hier maar liefst 20 teams, die naar de Wildbaan waren gekomen voor een heerlijke voetbalmiddag. Net als vorige week werd er ook vandaag gevoetbald volgens de nieuwe richtlijnen van de KNVB en dat betekende voor de groepen 5 en 6 een kwart veld en 6 tegen 6 en dat was natuurlijk best wel even wennen, maar met de aanwijzingen van vaders aan de lijn ging dat best wel lukken. Het was fijn, dat ook vandaag veel ouders, opa’s en oma’s langs de lijn stonden en natuurlijk hadden ook weer  meesters en juffen de tijd genomen, om “hun” kinderen aan te moedigen.

De meisjes, streden in een poule van zeven  om de poule winst, en dat was gelijk de toernooi winst. De poule werd gewonnen door de Kiezel en Kei en zij mogen Borculo op 15 mei vertegenwoordigen op het Regio toernooi in Eerbeek.

Bij de jongens werd de finale gespeeld door School Noord groep 6 en de St. Jorisschool groep 5 en deze strijd werd met 6-1 gewonnen door School Noord, waarmee zij de terechte winnaar werden en samen met de meiden van de Kiezel en Kei op 15 mei naar Eerbeek gaan.

Ook bij dit toernooi waren veel vrijwilligers actief om alles in goede banen te leiden en dat lukte prima, daarom willen we iedereen, die mee heeft geholpen heel hartelijk bedanken: zonder jullie geen schoolvoetbal!

Volledige uitslag:

Jongens:
1. School Noord Groep 6
2. St Jorisschool Groep 5
3. Keikamp 2
4. Keizel en Kei

Meisjes
1. Kiezel en Kei
2. Heuvelschool
3. St joris school 1
4. School Noord

Advertentie:

Booking.com

Lees ook