Dit bericht is meer dan een half jaar geleden gepubliceerd. De informatie in dit bericht is wellicht niet meer actueel.

BORCULO – De eerste wedstrijden van het seizoen voor de Borculose Hengelsport Vereniging in 2019 zijn alweer achter de rug. In de maand mei staan er weer 3 wedstrijden op het programma. Op zaterdag 4 en zaterdag 18 mei is er in de ochtend een wedstrijd voor de senioren. Op zaterdag 25 mei is er een koppelwedstrijd ter gelegenheid van de Nationale Hengeldag.

Dit bericht gaat verder onder de advertentie

Aan deze wedstrijd mag iedereen (zowel senioren als jeugd) meedoen, ook als je niet in het bezit bent van een (jeugd) vispas.

Federatieve jeugddag

Op zaterdag 15 juni zal de Borculose Hengelsport Vereniging haar medewerking verlenen aan de federatieve jeugddag voor alle jeugd van 8 tot 16 jaar. Om hier aan mee te doen hoef je dus geen (Jeugd) vispas te hebben

Op deze dag komen alle facetten van de hengelsport aan bod tijdens de verschillende workshops. De dag duurt van 09:00 tot 16:00 uur. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.\

Geef je snel op voor deze zeer leuke en leerzame dag door het formulier in te vullen opFederatieve jeugddag bij Borculose Hengelsport Vereniging de website van de Hengelsportfederatie Midden Nederland (http://www.hfmiddennederland.nl/jeugd).