Dit bericht is meer dan een half jaar geleden gepubliceerd. De informatie in dit bericht is wellicht niet meer actueel.

BORCULO – Op 8 mei organiseert de Stichting Derde Berkelcompagnie voor de achtste keer een Berkelconferentie. Hiervoor wordt iedereen uitgenodigd die betrokken is bij de Berkel en haar stroomgebied: vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, van de verschillende plaatselijke en regionale overheden, maar ook betrokken burgers uit de Berkelgemeenten in Duitsland en Nederland.

Dit bericht gaat verder onder de advertentie

Verschillende sprekers van beide kanten van de grens zullen vanuit diverse perspectieven hun licht laten schijnen over de Berkel en de grensoverschrijdende samenwerking langs de Berkel. Onder hen zijn o.a. Dorothee Feller, Präsidentin van de Bezirksregierung Münster en Antoinet van Helvoirt van het Waterschap Rijn en IJssel.

Tijdens deze conferentie informeren Alexander Jaegers en Michael Führs over het INTERREG-project “berkeln 2018-2020” en Dr. Dietmar Ikemeyer over het INTERREG-project “bildungs-berkel”.

De conferentie wordt gehouden op woensdag 8 mei in het gemeentehuis van Berkelland in Borculo. De conferentie begint om 10 uur, en zal na een lichte lunch eindigen om ca. 14.00 uur, waarna nog een informeel middagprogramma volgt.

Aanmeldingen zijn nog mogelijk tot en met vrijdag 3 mei via mail onder team@dieberkel.eu.