Algemeen
Geesteren

9 mei 2019

Geesterse Jeugd Verenigingsdag

Geesterse Jeugd Verenigingsdag

GEESTEREN – Op vrijdag 17 mei zal voor de eerste keer de Geesterse Jeugd Verenigingsdag georganiseerd worden door de samenwerkende verenigingen, Sport Federatie Berkelland(SFB) en OBS De Keikamp.

Deze dag is een uitvloeisel van een voorstel van de SFB bij een vergadering van het Geesterense Belang om de verenigingen uit Geesteren meer samen te laten werken.

Muziekvereniging Amicitia, Cycloongroep Scouting Borculo, voetbalvereniging GSV’63/Reünie en de Gymnastiekvereniging Geesteren stellen op 17 mei hun accommodaties en vrijwilligers beschikbaar om de jeugd van groepen 1 t/m 8 van OBS De Keikamp op 1 dag kennis te laten maken met alle verenigingen.

De 89 leerlingen worden in 8 groepen verdeeld en de groepen 1 t/m 4 gaan in de ochtend langs alle verenigingen en de groepen 5 t/m 8 doen dit in de middag. Om de dag helemaal compleet te maken wordt er ook nog gezamenlijk geluncht door de leerlingen op het terrein van de Scouting. We hopen natuurlijk dat alle leerlingen zo nog beter de weg vinden naar de diverse verenigingen in Geesteren en daarom geven we iedereen het boekje met informatie over de verenigingen mee naar huis.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook