Algemeen
Borculo

16 mei 2019

Toeristische Informatie Borculo weer aangesloten bij VVV

Toeristische Informatie Borculo weer aangesloten bij VVV

BORCULO – Nu Toeristische Informatie Borculo (TIB) weer is aangesloten bij VVV Nederland, zijn de VVV-bonnen weer te verkrijgen aan het kantoor aan de Hofstraat. Naast de bonnen bent u ook van harte welkom om u te laten informeren over alle toeristische activiteiten in en rond Borculo.

Vanaf 1 april wappert de VVV-vlag weer aan de Hofstraat in Borculo. Na ruim 1,5 jaar zelfstandig te zijn geweest, heeft het bestuur van Toeristische Informatie Borculo besloten deel te nemen aan een initiatief van stichting Achterhoek Toerisme om intensiever samen te werken.

Naast de verkoop van de VVV-bonnen kan VVV/TIB een beroep doen op alle kennis die bij Achterhoek Toerisme voorhanden is wat betreft inrichting van kantoren, presentatie en het promoten van de Achterhoek. Het bestuur van VVV/TIB verwacht dat hierdoor de kwaliteit van de dienstverlening nog beter zal worden.

Vrijwilligers

Alle medewerkers en bestuursleden werken op vrijwillige basis bij VVV/TIB en zetten zich op die manier in om inwoners en toeristen uitgebreid te informeren over de mooie en interessante plekken in en rond Borculo. Bezoekers kunnen er terecht voor het boeken van een vaart met de Berkelzomp, een ritje met een oude brandweerauto of huifkar of arrangementen met een bezoek aan de Lebbenbrugge, het Brandweermuseum of Kristalmuseum. De medewerkers denken graag mee met uw wensen.

Vindt u het leuk om bezoekers op deze manier te informeren, kunt u overweg met de computer en wilt u best een of twee ochtenden/middagen meewerken? VVV/TIB zoekt momenteel vrijwilligers. Kom eens vrijblijvend langs bij het kantoor aan de Hofstraat (tevens ingang Brandweermuseum) en laat u informeren.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook