Algemeen
Borculo

16 mei 2019

St. Jorisschool wint regiofinale en stroomt door naar volgende ronde

St. Jorisschool wint regiofinale en stroomt door naar volgende ronde

BORCULO – Tien meisjes en tien jongensteams hebben woensdagmiddag 15 mei op Sportpark de Wildbaan gestreden om als winnaar tevoorschijn te komen bij de Regiofinales en door te gaan naar de volgende rondem de provinciale finale. De finale zal worden gespeeld op woensdag 5 juni op de velden van de Bataven in Gendt.

In Borculo streden bij de meisjes scholen uit Laren, Ulft, Lichtenvoorde, Deventer, Ruurlo, Beltrum, Winterswijk, Apeldoorn en Borculo om de overwinning. Bij de jongens ging het om scholen uit Lochem, Ulft, Lichtenvoorde, Deventer, Ruurlo, Eibergen, Winterswijk, Apeldoorn en Borculo. Alle teams streden om “de cup met de grote oren.”

De eerste aftrap was om 14.00 uur en de poulewedstrijden duurden tot 17.15 uur. En dat waren heel spannende wedstrijden, zowel bij de jongens als bij de meisjes.

De St. Jorisschool uit Borculo bij de meisjes en de Wizard uit Deventer bij de jongens hadden alle vier hun poulewedstrijden gewonnen en startten dus grote favoriet in de finale. En dat klopte ook: de St. Jorisschool won de finale met 5-2 van de Sterrenboog en de Wizard won met 2-1 van de Kring. En dat betekent dat de St. Jorisschool en de Wizard op woensdag 5 juni op de velden van de Bataven in Gendt mogen proberen de laatste horde te nemen voor de finale in Zeist.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook