Home » Borculo » Tweede ophaalronde voor boeken- en speelgoedmarkt Excelsior
Algemeen
Gelselaar

31 mei 2019

Tweede ophaalronde voor boeken- en speelgoedmarkt Excelsior

Tweede ophaalronde voor boeken- en speelgoedmarkt Excelsior

GELSELAAR – Voor de elfde keer organiseert muziekvereniging Excelsior Gelselaar een boeken- en speelgoedmarkt. Om in juli voor elk wat wils te kunnen bieden, gaan de enthousiaste commissieleden zaterdag 15 juni nog een keer op pad om boeken, tijdschriften, strips, lp’s, cd’s, puzzels en kinderspeelgoed op te halen.

De opgehaalde boeken worden gesorteerd en tijdens de markt uitgestald in categorieën zoals bijvoorbeeld streekboeken, dialectboeken, romans, kinderboeken, thrillers, medisch en religieus.

Booking.com

Mensen die spullen voor de boeken- en speelgoedmarkt willen laten ophalen, kunnen zich melden bij René Pasop: 06-10905432, Gerdie ten Have: 0545-481367 of via mail: excelsiorgelselaar@gmail.com. In overleg is ophalen op een andere datum ook mogelijk.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com