Algemeen
Gelselaar

5 juni 2019

Extra Klusavond en ‘Efkes stille staon bie’

Extra Klusavond en ‘Efkes stille staon bie’

GELSELAAR – Werkgroep Begraafplaats Gelselaar (WBG) verzorgt, doorgaans wekelijks, het onderhoud van de begraafplaats in Gelselaar. Jaarlijks worden er ook een paar algemene klusavonden gehouden. De eerstvolgende is op woensdagavond 12 juni a.s. Iedereen is van harte welkom vanaf 18.30 uur.

“Efkes stille staon bie….”

De begraafplaats behoort, volgens de werkgroep, een plek te zijn waar je graag even alleen in alle rust wilt en kunt zijn als in een park, onder de kolossale prachtige bomen. Maar ook een plek waar je samen met anderen eventueel herinneringen kunt delen.

In dat kader organiseert deze werkgroep voor het derde opéénvolgende jaar de bijeenkomst “Efkes stille staon bie…..”. Deze wordt gehouden op vrijdagavond 21 juni 2019 om 19.30 uur op de begraafplaats Gelselaar

Met gedichten, muziek en zang wil de werkgroep voor iedereen die dit wil deze sfeervolle bijeenkomst houden. “Efkes stille staon bie…..” is een niet religieuze bijeenkomst en bedoeld voor iedereen die overleden geliefden, familie of vrienden op persoonlijke wijze willen herdenken. Ook als deze niet op de begraafplaats Gelselaar liggen of elders verstrooid zijn.

Medewerking verlenen: gedichten voorlezers, het “Tempelteam” o.l.v. Mirjam Leuverink en dialectzanger Herman Riethorst. Zij zullen ook gezamenlijke drie nummers ten gehore brengen. Er zijn lichtjes beschikbaar die door de aanwezigen na afloop op de begraafplaats geplaats kunnen worden.

De werkgroep zorgt voor zitplaatsen en ontvangt u op vrijdagavond 21 juni om 19.30 uur graag met een kop koffie/thee.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook