Algemeen
Haarlo

12 juni 2019

HCR Prinsen klaar voor de bekerfinale

HCR Prinsen klaar voor de bekerfinale

HAARLO – Nog een keer komt dit seizoen de formatie van HCR Prinsen in actie. Vanaf donderdag 13 juni gaat de ploeg van captain Dinand Prinsen proberen de driebanden beker te pakken.

“Maar dat zal niet gemakkelijk zijn. Wij treffen in onze poule naast twee bekende tegenstanders uit de afgelopen competitie, zoals de kersverse kampioen L&B Ledermode en Burgmans Biljarts, ook de nummer twee uit de eerste divisie Man op Maat/’t Caves. Een team dat voor ons onbekend is maar natuurlijk niet voor niets doorgedrongen is tot de finale. Het halen van de kruisfinale zou mooi zijn, maar het spelen van setjes kan zo maar voor een verrassing zorgen. We mogen in Berlicum niemand onderschatten”, aldus de captain uit Haarlo.

Hij speelt met zijn vertrouwde vijf spelers, namelijk Dick Jaspers, Eddy Leppens, Anno de Kleine, Jelle Pijl en Raymund Swertz. HCR Prinsen begint donderdag tegen Man op Maat/’t Caves, daarna volgt op vrijdag, afhankelijk van de uitslag op donderdag dan de wedstrijd tegen L&B Ledermode en of Burgmans Biljarts en op zaterdag volgt dan nog de laatste poulewedstrijd. Op zondag worden de kruisfinales en de finale gespeeld.

“Maar ook het halen van de kruisfinale geeft nog geen enkele zekerheid dat we ook de finale gaan halen. Afhankelijk van onze eigen klassering kun je de verliezende finalist om het kampioenschap, STZ Zundert, treffen en die spelers zijn er natuurlijk op gebrand revanche te nemen. Maar ook teams als Team Eekhoorn en ‘t Ivoor zijn geen tegenstanders die je niet mag onderschatten”. De vierde ploeg in poule A is Beekman HPL uit Haarlem.

Bij HCR Prinsen zal Eddy Leppens voor de laatste keer de kleuren van de Haarlose formatie verdedigen. “Voor hem maakt Torbjörn Blomdahl na lange afwezigheid volgend seizoen weer zijn opwachting in de Nederlandse competitie. Hij gaat minimaal vier en maximaal twaalf wedstrijden voor ons spelen”.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook