Home » Borculo » Zomerfeest Haarlo: feesttent en meer veranderingen
Algemeen
Haarlo

18 juni 2019

Zomerfeest Haarlo: feesttent en meer veranderingen

Zomerfeest Haarlo: feesttent en meer veranderingen

Dit jaar ’n keer wat aans’ bij Zomerfeest Haarlo!

HAARLO – Op 4, 5 en 6 juli 2019 vindt het jaarlijkse zomerfeest alweer voor de 48e keer plaats. Dit jaar is er volop vernieuwing, zo zal het feest niet in de zaal plaatsvinden, maar in de feesttent op het feestterrein bij HCR Prinsen en werkt de stichting voor het eerst met eigen muntjes.

Booking.com

Stichting zomerfeesten Haarlo heeft het feest georganiseerd met de gedachte een keer wat anders te organiseren, waarbij belangrijke traditionele elementen niet verdwijnen, zodat het feest herkenbaar is en blijft voor iedereen, maar wel bij de tijd blijft, vandaar het thema ’n keer wat aans’!

Het programma begint zoals gewoonlijk op donderdag met een 55+reisje en ‘s avonds de ballonnenoptocht en een avondconcert door de twee muziekverenigingen voor de Kluntjespot, de avond wordt afgesloten door de band Stainless, uit Beltrum.

Vrijdag 5 juli barst het feest op de feestweide los, kinderspelen, een bonte optocht, traditioneel vogelschieten en ’s avonds de talentenshow door Haarlose buurten en vriendengroepen, daarna zal Curls on Fire het feest overnemen.

Zaterdag 6 juli begint de morgen met de reveille en het klootschieten op de welbekende route. Daarna de optocht en ’s middags nemen een aantal buurten en vriendenteams het tegen elkaar op tijdens het beachvolleybaltoernooi. ’s Avonds is het slotfeest met de band Kroepin’.

Voor kinderen is het hele weekend een kermis en jeugdtent beschikbaar, en op zaterdagmiddag kan er vrij gevolleybald worden op het kinderveld.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com