Home » Borculo » Weerkomm’n Dage Borculo: muziek, kinderdisco en foodtrucks
Algemeen
Borculo
Featured

20 juni 2019

Weerkomm’n Dage Borculo: muziek, kinderdisco en foodtrucks

Weerkomm’n Dage Borculo: muziek, kinderdisco en foodtrucks

BORCULO – Een bruisend festival voor jong en oud. De Weerkomm’n Dage in Borculo beloven ook dit jaar weer veel goeds. Op en rond de Veemarkt kun je op 28, 29 en 30 juni ontspannen genieten van muziek en dans. De sfeer zorgt voor een speciale beleving. Toegang is gratis, dat geldt ook voor parkeren. 

De Weerkomm’n Dage worden zoals gebruikelijk georganiseerd door de Stichting Promotie Borculo (SPB). Iedereen is van harte welkom in het gezellige Berkelstadje. Het gemoedelijke evenement met een sfeervol karakter is met het gevarieerde programma uitgegroeid tot een ware publiekstrekker. Er is voor iedereen wat te doen met muziekgroepen, koren, solisten, dance en theateracts in het centrum, op en rond de Veemarkt. Ook aan de inwendige mens is gedacht tijdens de Weerkomm’n Dage.

Op zaterdag en zondag kun je heerlijke gerechtjes of een lekkere kop koffie bestellen, dankzij de ‘foodtrucks’ van de Soepkeetel, Koffie K-tje, IJsboerderij ’t Dommerholt, Le Bruns en Formidable Crêpes & Galettes.

Queen staat volop in de belangstelling. De legendarische Britse formatie werd bijna vijftig jaar geleden opgericht en groeide uit tot één van de succesvolste rockbands. De tijdloze muziek is nog altijd razend populair. Bezoekers van de Weerkomm’n Dage komen aan hun trekken met de coverband Queen Forever die alle tophits ten gehore brengt. De groep toert door heel het land en doet op zaterdagavond 29 juni Borculo aan. Alsof je er live bij was in het Wembley Stadium. Dat moet je horen, zien en ervaren.

Vrijdagavond 28 juni beginnen de Weerkom’n Dagen met een kidsdisco op de Veemarkt tussen 19 en 21 uur. Daarna neemt DJ Geert Bergers het om 21 uur over met een daverende Kids of the 80’s show met beeld en geluid van de jaren 80. Stilstaan is geen optie, het dak gaat eraf tot 24.00 uur. Zaterdag 29 juni kun je van 13 tot 19 uur inhaken en meezingen met fijne koren. Het Oldenzaalse smartlappenkoor, het van radio en tv bekende popkoor A Sign of Friendship uit Didam en de Begonia’s uit Veenendaal verzorgen muzikale optredens. Tussendoor voert LG-Dance op de Veemarkt verschillende dansen op.

Zaterdagavond is er dan het eerder vermelde optreden van Queen Forever vanaf 21.30 tot in de late uurtjes. Dat wil je niet missen. Op zondag is er ook genoeg te beleven. Muziek is er van de Big Band Berkelland, The 2-Men Show, Wil Stravers met zijn Aria’s en het bekende muzikale duo Jacko en Tristan Zieverink. De gezichten van de Big Band Berkelland komen je vast bekend voor. De formatie bestaat dan ook uit inwoners van Berkelland en ze spelen heerlijke muziek: jazz, soul en blues. Het swingt, dat is zeker! Jacko en Tristan Zieverink spelen menig zaal plat. Deze zondagmiddag zijn zij de Spotify van de Veemarkt. Laat hen weten wat je wilt horen en wie weet spelen ze jouw speciale nummer. Tot slot is er op de zondagmiddag een opblaasbanen spektakel. Je gelooft je ogen niet. Twee straten vol opblaasbanen, springkussens en klimtorens. Kom klauteren, klimmen of glijden op de grootste en langste baan van Nederland. Dit spectaculaire onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Ultimate Adventures en OVM Onderlinge Verzekeringen.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 28 juni 2022

    Leisurelands zet de volgende stap in de ontwikkelingen op recreatiegebied Hambroekplas. De afgelopen jaren is gewerkt aan het kader voor de realisatie van

  • 26 juni 2022

    BORCULO – Het Septemberfeest en een goede feesttent gaan al vele jaren hand-in-hand. De oude bekende feesttent zal plaats maken voor een nieuwe

  • 23 juni 2022

    BORCULO – De politie van Berkelland heeft vorige week twee minderjarige jognens aangehouden na een beroving in Borculo. Aan de Hoflaan moest het

Booking.com