Algemeen
Borculo

26 juni 2019

Repair Café Berkelland breidt uit met nieuwe gereedschappen

Repair Café Berkelland breidt uit met nieuwe gereedschappen

BORCULO – Repair Café Berkelland heeft recent een nieuwe natslijpmachine in gebruik genomen. Deze professionele natslijper is specifiek bedoeld voor slijpwerk van tafel- en keukenmessen, bovendien worden nieuw geslepen messen afgewet en nabehandeld met een aanzetstaal.

Ook heeft er een uitbreiding plaatsgevonden m.b.t. de voorraad van veel gebruikte onderdelen, voor zowel Senseo apparaten, meerdere types lampfittingen, snoerschakelaars, kabels en snoeren in meerdere kleuren en afmetingen, en vele reparatie- en hulpmaterialen. “Daardoor hoeven de bezoekers niet zelf de benodigde onderdelen of materialen aan te leveren” aldus Wijnand Bleumink, initiatiefnemer en coördinator van Repair Café Berkelland.

Bij Repair Café Berkelland kan men terecht voor reparaties van allerhande draagbare huis-, tuin, en keuken apparaten, het vervangen van horlogebatterijen en slijpwerk van (tuin) gereedschappen, keukenmessen en specifiek elektrische heggenscharen.

Repair Café Berkelland is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en omstreken is met name bedoeld voor hen die het zelf repareren niet (meer) kunnen. De reparaties zijn gratis. De eventuele onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. Hiervan wordt ondermeer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft.

Wie een reparatie of slijpwerk wil laten uitvoeren kan een afspraak maken, dagelijks van maandag t/m zaterdag via telefoonnummer 06-57 977 625 of via email : repaircafeberkelland@kpnmail.nl Algemene informatie: www.repaircafe.org

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook