Algemeen
Berkelland

28 juni 2019

Alzheimer Café Berkelland over Muziek helpt mensen met dementie

Alzheimer Café Berkelland over Muziek helpt mensen met dementie

BORCULO – Alzheimer Café in Berkelland. Ze vertelt waarom muziek zo belangrijk is in het contact met mensen met dementie.

Muziek is één van de laatste dingen in ons brein dat verdwijnt. Het is verweven met emoties en herinneringen. Bij dementie verdwijnen de herinneringen vaak, maar het gevoel en de emotie blijven. Door samen naar muziek te luisteren, te zingen en / of te dansen kunt u die emoties samen beleven. In het Alzheimer Café in Borculo mag u vanavond zingen en dansen, maar dat hoeft niet! U mag ook alleen luisteren naar de muziek en de informatie van Fleur.

Alzheimer Café Berkelland
De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert iedere tweede dinsdag van de maand een Alzheimer Café in Borculo. Iedere maand staat een ander thema centraal. Het Alzheimer Café is er voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighoudt.

Wanneer: dinsdag 9 juli 2019
Waar: Grand café van het woonzorgcentrum Careaz J.W.Andriessen, Koppeldijk 40 in Borculo.
Hoe laat: van 19.30 uur tot 21.00 uur (zaal open vanaf 19.00 uur)

Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-13514411

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook