Algemeen
Borculo
Featured

17 juli 2019

26e editie Boekenmarkt Borculo op vrijdag 26 juli

26e editie Boekenmarkt Borculo op vrijdag 26 juli

BORCULO – De Borculose Boekenmarkt gaat op de vertrouwde voet verder. De 26e editie wordt op vrijdag 26 juli gehouden. Van 10 tot 16 uur zijn boekenliefhebbers van harte welkom in de Weverstraat in het hartje van het gezellige Berkelstadje.

Vorig jaar stopten de organisatoren van het eerste uur. Ria Lusink, Fred Geerligs en Gerrit Urbaan hielden het na een kwart eeuw voor gezien en droegen het stokje over aan Jan Meilink en Alie Huurneman. Dat betekent dat het evenement op dezelfde manier kan worden voortgezet en het voortbestaan is gewaarborgd.

Bezoekers kunnen op vrijdag 26 juli wederom rekenen op zo’n 35 standhouders met duizenden boeken in alle genres. Het gaat om kwaliteitsboeken, zoals literatuur, romans, jeugdboeken, themaboeken, streekromans, sportboeken, strips, crimes en geschiedenisboeken. Daarbij worden soms heel verrassende vondsten gedaan. Het grote aanbod in combinatie met de gemoedelijke sfeer vormt de kracht. Kleinschalig, sfeervol en professioneel, zo heeft de Borculose Boekenmarkt bekendheid verworven. Een ander sterk punt is dat de organisatie haar zaakjes goed voor elkaar heeft. Het evenement wordt sinds jaar en dag georganiseerd door Stichting Promotie Borculo (SPB) onder de vlag van de Borculose Ondernemersvereniging (BOV). Op de dag van de markt gaat de route van de laatste dag van de Fietsvierdaagse door het centrum van Borculo. Dit is even een mooi rustpunt om lekker rond te snuffelen op de Boekenmarkt.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook