BORCULO – De Poolse kinderen zijn met hun begeleiders op 15 juli voldaan vertrokken naar hun ouders in Polen en daar veilig aangekomen. Voor de kinderen was het een geweldige mooie tijd in Borculo. Ze hebben veel energie en kracht opgedaan in onze mooie Achterhoek. Ook hebben ze door vaste leefregels, zoals een regelmatig eetpatroon, geleerd beter om te gaan met hun ziekte. Zo lang het nodig is wil de werkgroep Pax Kinderhulp Borculo zich blijven inzetten voor deze zieke en kansarme kinderen. De werkgroep Pax Kinderhulp Borculo is inmiddels al weer bezig met de organisatie voor de vakantie van 2020.

Vrijwilligers gezocht

De werkgroep PAX Kinderhulp Borculo organiseert in 2020 voor de 35e keer een ruim twee weken durende vakantie voor Poolse suikerpatiƫntjes uit kansarme gezinnen, komende uit het zuiden van Polen, te weten de omgeving van Katowice. Om deze vakantie in goede banen te leiden is PAX op zoek naar vrijwilligers als gastheer en gastvrouw. Het gaat om de eerste twee weken van juli 2020.

Om deze kinderen een aangename vakantie te bieden op de vakantieboerderij ‘Wensink’ van de familie Beerten aan de Klapperdijk 1 te Geesteren, zetten vrijwilligers zich geheel belangeloos in om zorg te dragen voor eten en drinken voor de kinderen en het schoonhouden van de ruimten in de boerderij. Ook voor deze activiteiten worden nog vrijwilligers gezocht.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Claudia Assinck, tel. 06-40349950 / email: [email protected] of Toon Baakman, tel. 06-54258979 / email : [email protected]