Home » Borculo » Kaarten voor Papa’s Zuipfestijn in de voorverkoop
Algemeen
Haarlo

29 augustus 2019

Kaarten voor Papa’s Zuipfestijn in de voorverkoop

Kaarten voor Papa’s Zuipfestijn in de voorverkoop

HAARLO – Op zaterdag 2 november wordt er in Haarlo weer het Papa’s Zuipfestijn georganiseerd. De kaarten voor Papa’s Zuipfestijn gaan binnenkort in de voorverkoop tijdens ‘Kleintje PZF’ op 13 september.

Wegens het overweldigende succes van het afgelopen jaar heeft de organisatie een voorverkoopavond ingelast met muzikaal omlijsting van de Boekspek en de Candawa’s. Kaarten in de voorverkoop kosten €10,- en zijn tijdens het Zuipfestijn in te leveren tegen munten, indien je op tijd komt. Hoe eerder je komt, hoe meer munten je terugkrijgt. Toegang vanaf 16 jaar.

Booking.com

PZF Teenage Party

Op 1 november is er een PZF Teenage Party voor de jeugd onder de 16 jaar. Entree is gratis.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com