Algemeen
Berkelland

30 augustus 2019

Thema Alzheimer Café Berkelland: samen bewegen

Thema Alzheimer Café Berkelland: samen bewegen

BORCULO – ‘Samen bewegen’ is dit jaar het thema van Wereld Alzheimer Dag. Het is de dag waarop wereldwijd aandacht wordt gevraagd voor dementie, een ziekte die grote impact heeft op het leven van veel mensen. Zoals gebruikelijk wordt deze dag gevierd op 21 september, alhoewel er ook in de week ervoor of erna activiteiten plaatsvinden.

We brengen op dinsdagavond 10 september in het Alzheimer Café Berkelland het thema van Wereld Alzheimer Dag – samen bewegen – in uitvoering. Dit in samenwerking met de Berkellandse Sportfederatie. Ervaar het samen bewegen en neem de tips over het belang van bewegen voor mensen met dementie mee.

Deze avond is de opmaat naar de diverse activiteiten in de gemeente Berkelland in de week rond 21 september.

Alzheimer Café Berkelland

De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert iedere tweede dinsdag van de maand een Alzheimer Café in Borculo. Iedere maand staat een ander thema centraal. Het Alzheimer Café is er voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighoudt.

Wanneer: dinsdag 10 september 2019
Waar: Grand café van het woonzorgcentrum Careaz J.W.Andriessen, Koppeldijk 40 in Borculo.
Hoe laat: van 19.30 uur tot 21.00 uur (zaal open vanaf 19.00 uur)

Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-13514411

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook