Home » Borculo » Theater Berkelland start seizoen met open podium en Sandra Vanreys
Algemeen
Berkelland

10 september 2019

Theater Berkelland start seizoen met open podium en Sandra Vanreys

Theater Berkelland start seizoen met open podium en Sandra Vanreys

EIBERGEN – Theater Berkelland in Eibergen opent op zaterdag 21 september het seizoen met een open podiumdag en een optreden van countryzangeres Sandra Vanreys en band. Het gevarieerde programma van het open podium bestaat geheel uit optredens van Berkellandse artiesten. Allemaal treden ze zo’n twintig minuten tot een half uur op.

In de foyer van het theater zullen tussen 14.00 en 17.00 uur diverse koren uit Berkelland hun opwachting maken. Schouder aan Schouder en Care for Music brengen vooral popsongs en De Vrolijke Noot heeft een bredere repertoire. In de theaterzaal varieert het aanbod van klassiek tot modern. Pianiste Irene Venderbos opent de middag samen met celliste Lisette Elders. Hun klassieke muziek wordt gevolgd door twee jonge musici, Marjolijn van der Zaag en Nova Schut, die samen enkele hits van de afgelopen jaren zingen. Daarna is het de beurt aan singer-songwriter Miranda Rooks, die zichzelf begeleidt op gitaar en haar zelfgeschreven liedjes zingt.

Het 15 leden tellend mondharmonica-orkest MHT Meddo speelt daarna populaire muziek en de middag wordt afgesloten door de band Now its US, die softrock en new wave speelt.

De toegang tot de Open Podiumdag is gratis.

Korting

Ter gelegenheid van de opening van het seizoen heeft het theater een speciale aanbieding voor bezoekers. Wie een kaartje koopt voor het optreden van Sandra Vanreys op 21 september, kan met korting maximaal twee kaarten à 10 euro per stuk kopen voor een andere voorstelling later in het seizoen. Gekozen kan worden uit de Edelweisskapelle, Fabulous Fifteen, Tweeduuster en Lads ’n Lassies. Meer informatie over deze voorstellingen op www.theaterberkelland.nl.

Ook doet Theater Berkelland mee aan de Rabobank-actie Hart voor de Achterhoek, waarbij leden van deze bank kunnen stemmen op verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen en waarvan zij vinden dat die wel wat extra inkomsten kunnen gebruiken. Het stemmen kan tot en met 19 september.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 2 juli 2022

    BORCULO – Vandalen hebben vernielingen aangericht op de parkeerplaats bij de Albert Heijn in Borculo. Dit gebeurde afgelopen week in verschillende nachten, zo

  • 2 juli 2022

    BORCULO – Donderdag 9 juni was het de beurt aan de leerlingen van VSO Klein Borculo om een clinic rolstoelbasketbal te volgen van

  • 2 juli 2022

    BORCULO – Op donderdag 30 juni 2022 werd er een naast culturele activiteiten een sportochtend gehouden door het Zone.college Borculo op verschillende sportlocaties

Booking.com