Home » Borculo » Hardloop clinic EGVV Gelselaar start eind september
Algemeen
Gelselaar

16 september 2019

Hardloop clinic EGVV Gelselaar start eind september

Hardloop clinic EGVV Gelselaar start eind september

GELSELAAR – EGVV uit Gelselaar start op zaterdag 28 september  2019 wederom met een hardloop clinic. In 2017 werd, na jaren afwezigheid, de “Gaanzeloop” weer nieuw leven in  geblazen.  EGVV is voor de organisatie van deze loop een meerjarige samenwerking aangegaan met verzekeraar OVM. De Gaanzeloop zal komend jaar plaats vinden op zaterdag 21 maart 2020. 

Net als voorgaande keren organiseert EGVV 2 x per jaar een hardloop clinic, 1 x in voorjaar en 1 x in het najaar. De deelnemers gaan elke zaterdagmorgen, vanaf zaterdag 28 september, onder leiding van een deskundige looptrainer Mart Versteeg een looptraining volgen. EGVV benadrukt dat de clinic voor zowel ervaren lopers, als ook voor beginners is. Mart Versteeg zal de training geven op alle niveau’s. “De eerste training zal gebruikt worden om te bekijken op welk niveau iedere loper zit, de zaterdagen daarna kan een ieder op zijn of haar niveau de training volgen. Aan het eind van de training delen we de groep soms ook op, de “snellere” lopers lopen dan met elkaar terug naar het beginpunt net als de andere groep. “Op deze wijze heeft iedereen plezier in de sport” .

De clinic start op zaterdag 28 september en is daarna elke zaterdagmorgen tot 30 november van 9 tot 10.30 uur. Deelname aan de clinic kost 25 euro,  deelnemers krijgen elke week een kop koffie, thee of glas water na afloop.

 Deelnemers kunnen zich aanmelden via de website www.egvv.nl

Booking.com

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com