Home » Borculo » Foto’s: regenachtige Zompendag in Borculo
Algemeen
Borculo
Featured
Foto's

7 oktober 2019

Foto’s: regenachtige Zompendag in Borculo

Foto’s: regenachtige Zompendag in Borculo

BORCULO – Afgelopen zondag was het Zompendag onder de naam ‘Zompendag in historisch Borculo.’ Een bredere opzet, waarbij het historische karakter centraal stond tijdens de vele activiteiten die werden gehouden verspreid door het centrum.

Tijdens een wandeling van ongeveer een kilometer werden de bezoekers meegenomen in de vervlogen tijd. Overal stonden figuranten die het straatbeeld nabootste van rond 1900. Straattheater, workshops, dans en oude ambachten werden uitgebeeld op de mooiste plekjes van historisch Borculo. En uiteraard stond de Berkelzomp, de naamgever van het evenement, ook centraal. Het theater en de figuranten werden verzorgd door toneelvereniging Ons Genoegen.

Booking.com

Foto’s:

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com