Algemeen
Gelselaar

10 oktober 2019

Erna Rouhof maakt regie debuut bij De Eendracht

Erna Rouhof maakt regie debuut bij De Eendracht

GELSELAAR – Een onbekende is ze zeker niet voor Toneelvereniging De Eendracht uit Gelselaar. Jaren lang was Erna Rouhof voorzitter van de toneelvereniging, dit najaar begint ze echter aan een heel nieuw hoofdstuk. Nadat ze zelf al vele rollen vertolkte als speelster, is ze bij het stuk “Als er maar muziek in zit” voor het eerst regisseuse. Samen met Hermien Luttikhedde vormt ze het regie team.

Hermien was al eens eerder regie assistente, dus die heeft al de nodige ervaring. Op zaterdag 2 en 9 november kan men het eindresultaat bekijken. Dan zijn namelijk de uitvoeringen van het stuk dat is geschreven door de uit Zelhem afkomstige Evelien Evers “We hebben de laatste jaren meerdere stukken van haar op de planken gebracht en die sloegen goed aan bij het publiek” zegt Erna Rouhof. “We spelen het stuk 3 keer, op zaterdag 2 november om 20 uur in de avond en op zaterdag 9 november wederom om 20 uur ’s avonds, maar dan ook om 14.30 uur in de middag” legt Erna uit. Kaarten zijn vanaf 21 oktober in de voorverkoop verkrijgbaar bij Café Florijn, daar waar ook de uitvoeringen zullen zijn. Kaarten kosten in de voorverkoop 7 euro, aan de zaal zullen ze 8 euro zijn.

De dames willen niet veel verklappen over het stuk waar ze nu druk voor aan het repeteren zijn “Het stuk speelt zich af in de huiskamer van de familie Derksen” vertelt Hermien “daar gebeurd van alles, wat voor de nodige hectiek zal zorgen.” “Kortom, zeker de moeite waard om te komen kijken” zeggen de dames in koor. 

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook