Home » Borculo » Najaarsconcert de Eendracht Haarlo op 26 oktober
Algemeen
Haarlo

15 oktober 2019

Najaarsconcert de Eendracht Haarlo op 26 oktober

Najaarsconcert de Eendracht Haarlo op 26 oktober

HAARLO – Het is weer bijna tijd voor het jaarlijkse najaarsconcert van muziekvereniging de Eendracht uit Haarlo. Het concert wordt dit jaar iets eerder gehouden dan normaal, namelijk op zaterdagavond 26 oktober.

Alle onderdelen van de muziekvereniging laten deze avond zien wat ze kunnen. Zo doen de Majorettes een Disney medley, speelt de drumboard verschillende liedjes, waaronder Despacito en laat het orkest een medley horen van Michael Jackson en spelen ze ‘Queen in concert’.

Booking.com

Het concert wordt gehouden in H.C.R. Prinsen in Haarlo en begint om 20.00 uur, de toegang is gratis. De Eendracht hoopt u te mogen begroeten deze muziekavond.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com