Algemeen
Berkelland

26 oktober 2019

Geef defecte apparaten een tweede kans ‘waardeer het, repareer het’

Geef defecte apparaten een tweede kans ‘waardeer het, repareer het’

BERKELLAND – Helaas worden nog steeds veel defecte huishoudelijke apparaten en elektrische gereedschappen simpelweg weggegooid. Men gooit dan een apparaat weg, welke meestal prima te repareren is. Bovendien is repareren vaak duidelijk voordeliger dan een nieuw apparaat. Door defecte apparaten en ook botte gereedschappen en keukenmessen een tweede kans te geven wordt ook het milieu aanzienlijk minder belast. Waardeer het – repareer het!

Bij Repair Café Berkelland kan men terecht voor reparaties van allerhande draagbare huis-, tuin, en keukenapparaten, het vervangen van horlogebatterijen en defecte Senseo en Nespresso apparaten. Ook voor slijpwerk van botte (elektrische) heggenscharen, snoeischaren, kantenknippers, messen van cirkel grasmaaiers, beitels, huishoudscharen, tafel- en keukenmessen kan men bij Repair Café Berkelland terecht, waar deze weer perfect scherp worden gemaakt.

Repair Café Berkelland is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en omstreken is met name bedoeld voor hen die het zelf repareren niet (meer) kunnen. De reparaties zijn gratis. De eventuele onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. Hiervan wordt ondermeer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft.

Repair Café Berkelland repareert dagelijks. Wie een reparatie of slijpwerk wil laten uitvoeren kan een afspraak maken met de coördinator Wijnand Bleumink in Borculo, dagelijks van maandag t/m zaterdag via telefoonnummer 06-57 977 625 of via email : repaircafeberkelland@kpnmail.nl

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook