Dit bericht is meer dan een half jaar geleden gepubliceerd. De informatie in dit bericht is wellicht niet meer actueel.

HAARLO – Op donderdagavond 31 oktober wordt voor de zevende keer een Ladies Night georganiseerd in de zalen van H.C.R. Prinsen Eibergseweg 13 te Haarlo Een gezellig avondje uit voor de vrouw met alles op het gebied van de nieuwste mode-, cadeau- lifestyle en trends.

Dit bericht gaat verder onder de advertentie

Vanuit de hele gemeente Berkelland en directe omgeving zijn er ruim 35 deelnemers aanwezig met o.a.: lifestyle, de nieuwste mode, cadeau, wellness, make-up, trends, hairstyle, brocante en nog veel meer. Zo kunt u zich laten opmaken door Joyce, de nieuwste mode passen, kijken “hoe goed staat mij een hoed”, een scrunchie kopen bij Jasmijn of u laten inspireren door kunstenares Hilda  De gehele avond is er live muziek en om 20.00 uur en 20.45 een demonstratie door de dames van Sportcentrum Arends het is de bedoeling dat u mee doet! Het belooft een heerlijke avond te worden dus neem gerust dochters, moeders, zussen, collega’s of vriendinnen mee want jong en oud is welkom. U wordt ontvangen met koffie met wat lekkers later op de avond kunt u genieten van diverse drankjes en cocktails.

Zet 31 oktober 2019 alvast in je agenda. De zaal gaat open om 19.00 uur open. En zoals het keurige dames betaamt, eindigt de nacht rond 22.30.  Kaarten kosten € 7,50 dit is incl. Koffie en wat lekkers. Kaarten in de voorverkoop tot 30 oktober 2019 € 6,00 te koop bij HCR Prinsen of via dini@reurei.com.