Home » Borculo » 7e editie Ladies Night in Haarlo
Algemeen
Haarlo

26 oktober 2019

7e editie Ladies Night in Haarlo

7e editie Ladies Night in Haarlo

HAARLO – Op donderdagavond 31 oktober wordt voor de zevende keer een Ladies Night georganiseerd in de zalen van H.C.R. Prinsen Eibergseweg 13 te Haarlo Een gezellig avondje uit voor de vrouw met alles op het gebied van de nieuwste mode-, cadeau- lifestyle en trends.

Vanuit de hele gemeente Berkelland en directe omgeving zijn er ruim 35 deelnemers aanwezig met o.a.: lifestyle, de nieuwste mode, cadeau, wellness, make-up, trends, hairstyle, brocante en nog veel meer. Zo kunt u zich laten opmaken door Joyce, de nieuwste mode passen, kijken “hoe goed staat mij een hoed”, een scrunchie kopen bij Jasmijn of u laten inspireren door kunstenares Hilda  De gehele avond is er live muziek en om 20.00 uur en 20.45 een demonstratie door de dames van Sportcentrum Arends het is de bedoeling dat u mee doet! Het belooft een heerlijke avond te worden dus neem gerust dochters, moeders, zussen, collega’s of vriendinnen mee want jong en oud is welkom. U wordt ontvangen met koffie met wat lekkers later op de avond kunt u genieten van diverse drankjes en cocktails.

Booking.com

Zet 31 oktober 2019 alvast in je agenda. De zaal gaat open om 19.00 uur open. En zoals het keurige dames betaamt, eindigt de nacht rond 22.30.  Kaarten kosten € 7,50 dit is incl. Koffie en wat lekkers. Kaarten in de voorverkoop tot 30 oktober 2019 € 6,00 te koop bij HCR Prinsen of via dini@reurei.com.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com