Home » Borculo » ‘Klanken en Kunst in de Kluntjespot’ op zaterdagavond 9 november
Algemeen
Haarlo

26 oktober 2019

‘Klanken en Kunst in de Kluntjespot’ op zaterdagavond 9 november

‘Klanken en Kunst in de Kluntjespot’ op zaterdagavond 9 november

HAARLO – Muzikale verhalen, veelal over de liefde. Dat is het thema van het live-concert in PKN-kerk de Kluntjespot in Haarlo op zaterdagavond 9 november. Het programma biedt fascinerende muziek, maar ook sprankelend cabaret en natuurlijk een bijzondere schilderijenexpositie.

Deze 7e keer dat de Frans & Kapma Foundation en kunstenares Ida Roekevisch zo’n avond organiseren is extra feestelijk vanwege het 45-jarige jubileum van de Stichting Oude Gelderse Kerken, eigenaar van de Kluntjespot. U bent van harte welkom.

Booking.com

De avond begint met een show – getiteld ‘Huilen’ – van poëtische popmuziek en herkenbare levensverhalen door zangeres en liedjesschrijfster Vera Bon en haar vaste band van vier jonge, aan het Arnhemse conservatorium afgestudeerde musici. Het samenspel tussen onder meer accordeon en elektrische viool zorgt voor een unieke sound.

Na de pauze brengt cabaretière en boerin Irene van der Aart, afkomstig uit de Randstad maar door de liefde verhuisd naar de Achterhoek, een verhaal vol relativerende humor onder de titel ‘De boer op’. In 2005 stond zij in de finale van het stand-up comedy concours van het Amsterdams Kleinkunst Festival en ze werkte jaren samen met Paulien Cornelisse.

De expositie bestaat uit schilderijen-met-een-verhaal van kunstenares Ida Roekevisch aangevuld met kunstwerken uit de Frans & Kapma Collectie.

De sfeervolle kerk, halverwege Borculo en Eibergen, biedt plaats aan 150 bezoekers en is op zaterdagavond 9 november vanaf 19 uur open. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot circa 22.00 uur. Door subsidies van de jubilerende Stichting Oude Gelderse Kerken (SOGK), Stichting Fonds 2013 en de Rabobank is de toegangsprijs slechts 7,50 euro, inclusief een drankje in de pauze en na afloop.

Foto: Vera Bon

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com