Home » Algemeen » 45e slipjacht in buitengebied Borculo en Geesteren
Algemeen
Borculo
Geesteren

30 oktober 2019

45e slipjacht in buitengebied Borculo en Geesteren

45e slipjacht in buitengebied Borculo en Geesteren

BORCULO – Het buitengebied van Borculo en Geesteren is op zaterdag 16 november het decor voor de 45e editie van de slipjacht. Verantwoordelijk voor de organisatie is Jachtcomité Borculo-Geesteren. Te gast zijn de leden van de Koninklijke Nederlandse Jacht Vereniging (KNJV).

Het verzamelpunt is op het kerkplein in Geesteren. Hier worden de deelnemers om 13:00 uur welkom geheten door een afgevaardigde van de gemeente Berkelland en wordt de jacht door de sonneurs van de KNJV aangeblazen. De inzet van de eerste run zal zijn op de Boerenesdijk in Geesteren.

Booking.com

De tweede run start rond 13:45 uur op erve “Spiekerhorst” aan de Nettelhorsterweg. De jacht zal dan vervolgen richting Landgoed Beekvliet  en de laatste run wordt gestart vanaf de doorwaadplaats bij de Slinge aan de Lebbenbruggedijk en eindigt bij de Melktap aan de Nettelhorsterweg waar de jacht zal worden afgeblazen.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com