Algemeen
Borculo

1 november 2019

Borculoos duo released vierde plaat ‘Gold’

Borculoos duo released vierde plaat ‘Gold’

BORCULO – Op 1 november heeft het Borculoose duo ‘Gipso’ haar nieuwe single ‘Gold’ uitgebracht. Deze plaat is nu de vierde in de reeks.

In maart 2018 begonnen Marian Beerten en Mike Manders hun samenwerking. Geïnspireerd door allerlei indie-pop bands zoals London Grammar, Daughter en Ásgeir, gingen ze op zoek naar hun eigen sound. Het resultaat was hun eerste ‘EP’ Greenhouse, die werd gereleased in januari 2019. In april en oktober van dit jaar volgde al snel meer muziek in de vorm van de EP ‘A Story about Life’ en de single ‘I Am’.

Spacey gitaren, akoestische en elektronische drums, warme violen en vocoders zijn zo maar een greep uit de instrumenten die Gipso graag gebruikt.  Maar het belangrijkste is voor hen het eindresultaat: muziek waarin de emotie voor op staat, waarin de luisteraar zelf zijn eigen verhaal kan invullen, zodat het voelt als een warme deken in de kou.

De singel ‘Gold’ is onder andere te beluisteren bij Spotify en Apple Music. Kijk voor meer informatie op www.gipsomusic.com.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook