Home » Borculo » Paasvuur in Geesteren alsnog ontstoken
Algemeen
Borculo
Featured
Geesteren

2 november 2019

Paasvuur in Geesteren alsnog ontstoken

Paasvuur in Geesteren alsnog ontstoken

GEESTEREN – Pasen is al even geleden, maar gisteren werd het ‘Paasvuur’ van Geesteren pas ontstoken.

Door de droogte van begin dit jaar konden veel paasvuren in de omgeving niet worden doorgaan, tot teleurstelling van veel verenigingen en organisaties. Zo ook in Geesteren, want op vrijdagavond – 1 november – werd het feest opnieuw gevierd. Met muziek van Amicitia, een lampionnenoptocht en natuurlijk het vuur, ditmaal het Novembervuur, die om 19.30 uur werd ontstoken.

Booking.com

Het vuur in Geesteren veroorzaakte verwarring aan de rand van Borculo – onder andere aan de Lochemseweg – door een rode gloed aan de horizon. Diverse bewoners belden de brandweer, maar “Gelukkig was er niets aan de hand.” laat de brandweer weten.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com