Home » Borculo » Burgemeester Van Oostrum ontbijt met basisschoolleerlingen uit Haarlo
Algemeen
Borculo
Haarlo

5 november 2019

Burgemeester Van Oostrum ontbijt met basisschoolleerlingen uit Haarlo

Burgemeester Van Oostrum ontbijt met basisschoolleerlingen uit Haarlo

BORCULO – Vanochtend brachten 25 kinderen van OBS De Voshaar uit Haarlo een ontbijtje bij burgemeester Van Oostrum in het gemeentehuis. In het restaurant gaven ze met dat gezamenlijk Burgemeestersontbijt het goede voorbeeld in de week van het Nationaal Schoolontbijt. Burgemeester Van Oostrum van gemeente Berkelland onderstreept hiermee, net als zo’n 250 collega-burgemeesters in het hele land, het belang van een gezond ontbijt. Aan de ontbijttafel maakten de kinderen en de burgemeester uitgebreid kennis met elkaar en wisselden ze van gedachten.

Donatie aan Het Vergeten Kind

Aan het eind van het ontbijt betaalde burgemeester van Oostrum symbolisch voor zijn ontbijtje met een donatie aan Het Vergeten Kind, dit jaar het goede doel van Het Nationaal Schoolontbijt. De leerlingen namen de cheque met een bedrag van € 150,00 in ontvangst.

Booking.com

Het Nationaal Schoolontbijt

Het Burgemeestersontbijt in zo’n 250 gemeenten is onderdeel van het Nationaal Schoolontbijt, dat voor het 17e jaar op rij een week lang met gezonde ontbijtjes en vernieuwd lesmateriaal aandacht schenkt aan een goede start van de dag.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com