Algemeen
Borculo

5 november 2019

4e editie ‘Borculose Ballentocht’ door en rondom Borculo

4e editie ‘Borculose Ballentocht’ door en rondom Borculo

BORCULO – Op vrijdagavond 22 november 2019 organiseert Toerclub De Berkelrijders uit Borculo voor de 4e keer de “Borculose Ballentocht”, een avond ATB-tocht vol verrassingen.

Dankzij de medewerking van meer dan 20 enthousiaste ondernemers in en rondom Boruclo is het ook dit jaar weer gelukt om een vernieuwde en uitdagende route uit te zetten. Er wordt niet alleen dwars door het centrum van Borculo gereden, maar ook om Borculo heen en langs karakteristieke elementen van deze prachtige Berkelstad.

Naast de gave en spraakmakende nieuwe doorkomsten op de ca. 20 km lange route, is er ook een extra lus van ca. 10 km aan de route toegevoegd voor de fanatieke deelnemers. De tocht is leuk voor zowel onervaren als ervaren fietsers. Zelfs aan zand en klimmen is gedacht, tenslotte kan geen mountainbike tocht zonder. De route is volledig uitgepijld en gemarkeerd met linten. Zorg voor goede verlichting, reflecterende kleding/hesje en draag een fietshelm dan kun jij ook meedoen en genieten van dit spektakel.

Inschrijving, start en finish zijn bij Buitencentrum Kerkemeijer aan de Ruurloseweg 51 te Borculo. Starten kan tussen 19:00 uur en 20:30 uur. Na afloop van de tocht kan in het café van Buitencentrum Kerkemeijer onder het genot van een drankje het startbewijs worden ingeruild voor een verdraaid lekkere bal gehakt. Een deel van de onderweg gemaakte foto’s zullen hier worden gepresenteerd. Tevens is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een bewaakte fietsenstalling.

De kosten voor deelname bedragen € 9,-. NFTU leden betalen op vertoon van hun ledenpas € 7,-. Wil je graag snel van start maak dan gebruik van de voorinschrijving via www.fietssport.nl/details/toertocht/id/48957. Voor de NTFU leden die ter plaatse inschrijven maken we gebruik van het welbekende scan & go systeem.

Als niet fietser kun je natuurlijk ook altijd komen kijken bij de diverse doorkomsten om de deelnemers aan te moedigen. Meer informatie is te vinden op de site: www.tcdeberkelrijders.nl of kijk op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/tcdeberkelrijders/

Advertentie:

Booking.com

Lees ook