Algemeen
Borculo
Featured

14 november 2019

Intocht Sinterklaas in Borculo op 16 november

Intocht Sinterklaas in Borculo op 16 november

BORCULO – Op zaterdag 16 november zullen we Sinterklaas en de pieten voor de intocht 2019 in Borculo ontvangen. Zoals gewoonlijk belooft het weer een gezellig, sfeervol en kindvriendelijk gebeuren te worden. De Sint arriveert om 14.00 uur aan het haventje voor het gemeentehuis.

De Berkelschippers brengen de gasten uit Spanje, varend met de Jappe, over de Berkel naar Borculo  Uiteraard openen zij eerst de bruggen zodat Sint en pieten omstreeks 14.00 uur bij de aanlegsteiger voor het gemeentehuis arriveren. Daar worden ze ontvangen door honderden kinderen met ouders, presentatrice, een collegelid van gemeente Berkelland en muziekvereniging Volharding.

Na het welkom volgen we allen muziekvereniging Volharding richting Muziekcentrum Borculo.  Onderweg, nabij de kerk,  zal er ongetwijfeld weer het één en ander worden gepresenteerd.

In het muziekcentrum volgt een leuk programma van zang en dans. Alle kinderen krijgen de mogelijkheid om  Sint en pieten persoonlijk een hand te geven en na afloop een zak met snoepgoed in ontvangst te nemen.

De organisatie is in handen van de sinterklaascommissie Borculo. (afvaardiging van het Sint en pieten team, Volharding en de BOV.)

Advertentie:

Booking.com

Lees ook