Home » Borculo » Kerst-sing-in Borculo’s Mannenkoor op 22 december
Algemeen
Borculo
Geesteren

13 november 2019

Kerst-sing-in Borculo’s Mannenkoor op 22 december

Kerst-sing-in Borculo’s Mannenkoor op 22 december

BORCULO – Het Borculo’s Mannenkoor organiseert op zondag 22 december een “Kerst-sing-in” in de Gereformeerde Kerk te Geesteren.

Behalve het Borculo’s Mannenkoor verleent het koper-ensemble van “de Volharding” medewerking aan dit kerstconcert. Het mannenkoor en het ensemble zullen afwisselend solo, maar ook in gezamenlijke uitvoeringen, bekende kerstliederen en evergreens uit West- en Oost-Europa zingen en spelen.

Booking.com

Zoals de titel al aangeeft, is dit jaar gekozen om meer liederen samen met alle aanwezige bezoekers te zingen.  Van het uitnodigende “Wij komen tesamen” tot het majestueuze “Ere zij God”. Maar ook tijdens het concert worden nog een aantal samenzangliederen gezongen.

Het programma begint om 16.00 uur. De kerstklokken van de grote kerk van Geesteren heten u van harte welkom. Na afloop kunt u een glas Glühwein drinken. Er zal geen entree gevraagd worden, wel wordt na afloop een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld. Het Mannenkoor heet u alvast welkom op een sfeervol georganiseerde Kerst-sing-in.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com