Home » Algemeen » Foto’s: Sinterklaasintocht Borculo 2019
Algemeen
Borculo
Featured
Foto's

17 november 2019

Foto’s: Sinterklaasintocht Borculo 2019

Foto’s: Sinterklaasintocht Borculo 2019

BORCULO – Even na zaterdagmiddag 14.00 uur arriveerde Sinterklaas in Borculo. Onder grote belangstelling kwam hij met de Berkelzomp richting het centrum gevaren, waar honderden kinderen hem stonden op te wachten met liedjes. Bij de aanlegsteiger voor het gemeentehuis zette de goedheiligman voet aan wal, waarna hij een brandweerauto instapte. Ook langs de straten in het centrum stonden veel kinderen, die hem een warm welkom heette.

In het Muziekcentrum Borculo ging het programma verder: er was dans en muziek en kinderen konden de Sint een handje geven. Na afloop kregen ze een zak met snoepgoed.

Booking.com

Foto’s:

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com