Home » Borculo » Nieuwbouw winkel Dokado van start
Algemeen
Borculo
Featured
Foto's

19 november 2019

Nieuwbouw winkel Dokado van start

Nieuwbouw winkel Dokado van start

BORCULO – De nieuwbouw van Dokado gaat deze week van start. Afgelopen zaterdag werden de werkzaamheden officieel gevierd met een borrel met belangstellenden en personeel. De lege plek in het centrum wordt daarmee eindelijk opgevuld.

Het gat in het centrum is bijna niet weg te denken uit het centrum en nog maar weinig mensen kunnen zich voorstellen dat er ooit een winkel heeft gestaan. Het werd gebruikt als parkeerplaats en de oliebollenkraam was hier jarenlang te vinden tijdens de feestdagen. Voor de rest was het een doorn in het oog voor velen, mede door de graffiti op de muren. Kledingwinkel Dokado kocht recentelijk de grond en verdubbeld daarmee de winkel van 350 vierkante meter naar 700 vierkante meter. Boven de winkel komen er ook diverse appartementen.

Booking.com

Foto’s:

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com