Dit bericht is meer dan een half jaar geleden gepubliceerd. De informatie in dit bericht is wellicht niet meer actueel.

BERKELLAND – De gezellige decemberdagen zijn weer aanstaande, dus ook de feestelijk gedekte tafels. Dan is het wel zo prettig dat het tafelbestek op orde is, met name goed snijdende keuken- en tafelmessen. Daarom houdt Repair Café Berkelland in december een slijp special. De keuken- en tafelmessen worden op professionele wijze weer perfect scherp gemaakt.

Dit bericht gaat verder onder de advertentie

Bij Repair Café Berkelland kan men terecht voor reparaties van allerhande draagbare huis-, tuin, en keukenapparaten, het vervangen van horlogebatterijen en defecte Senseo en Nespresso apparaten. Ook voor slijpwerk van botte (elektrische) heggenscharen, snoeischaren, kantenknippers, messen van cirkel grasmaaiers, beitels, huishoudscharen, tafel- en keukenmessen kan men bij Repair Café Berkelland terecht, waar deze weer perfect scherp worden gemaakt.

Repair Café Berkelland is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en omstreken is met name bedoeld voor hen die het zelf repareren niet (meer) kunnen. De reparaties zijn gratis. De eventuele onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. Hiervan wordt ondermeer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft.

Repair Café Berkelland repareert dagelijks. Wie een reparatie of slijpwerk wil laten uitvoeren kan een afspraak maken met de coördinator Wijnand Bleumink in Borculo, dagelijks van maandag t/m zaterdag via telefoonnummer 06-57 977 625 of via email : repaircafeberkelland@kpnmail.nl