Algemeen
Borculo

9 december 2019

Inschrijving voor 39e editie OVM-DEO-loop geopend

Inschrijving voor 39e editie OVM-DEO-loop geopend

BORCULO – Op zaterdag 21 december a.s. vindt de 39e editie van de OVM-DEO-loop plaats. Sinds 2016 zijn het parcours en de afstanden gewijzigd. De OVM DEO-loop is hierdoor een echte crossloop met een uitdagend grotendeels onverhard parcours, slingerend over de bospaden en heidevelden in de Dijkhoek.

Speciaal voor kinderen is er de kidsrun van 1,5 km. Deze start om 13.00. De overige deelnemers kunnen kiezen uit 3 afstanden, namelijk 4,6, 9,1 en 12,7 km. De start van deze afstanden is om 13.30. Start en finish van de OVM DEO-loop zijn bij het sportcomplex van voetbalvereniging DEO. Er zijn faciliteiten aanwezig voor omkleden en douchen. Parkeren kan op bij voorkeur op de parkeerplaats bij Kerkemeijer aan de Ruurloseweg.

Net als voorgaande jaren kunnen deelnemers die niet in de rij willen staan voor de inschrijving zich vooraf inschrijven. Dit kan via de website www.inschrijven.nl. Lopers kunnen hierdoor de OVM DEO-loop tijdig in de agenda opnemen en zich met een paar clicks direct al opgeven tot uiterlijk 20 december a.s..

De DEO website biedt na afloop informatie voor de lopers. Zo worden de uitslagen van alle afstanden kort na afloop op internet geplaatst. Daarnaast zullen ook weer veel ‘actiefoto’s’ te vinden zijn op www.vvdeo.nl.

Al enige jaren werkt de organisatie met automatische tijdsregistratie. Op de achterzijde van elk startnummer is een chip geïntegreerd welke bij start en finish met behulp van een detectiemat met antenne wordt uitgelezen. Vervolgens wordt dit automatisch omgezet in tijden, waardoor de sportprestatie nog nauwkeuriger is vastgelegd. Ook zijn met deze investering de ttijden nog sneller beschikbaar.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook