Dit bericht is meer dan een half jaar geleden gepubliceerd. De informatie in dit bericht is wellicht niet meer actueel.

BORCULO – Om stichting Pax Kinderhulp te steunen organiseert de daltonschool Sint Joris uit Borculo een actiedag. Deze dag staat in het teken van het verkopen van eigengemaakte kerstdecoraties (gemaakt door de kinderen), het houden van een verloting en het verkopen van warme dranken. De opbrengst hiervan zal volledig ten goede komen aan stichting Pax kinderhulp.

Dit bericht gaat verder onder de advertentie

Ook zullen de leerlingen vanaf 08.15 tot 14.30 uur aan een stuk wandelen om de school, dit is mede bekend van de 3FM serious request acties. De leerlingen van de school hebben zich voorafgaand laten sponsoren door onder andere familie en vrienden. Ook de opbrengst hiervan zal volledig ten goede komen aan Pax kinderhulp. 

Daltonschool Sint Joris: “Wij hebben als school de laatste jaren deel uitgemaakt van het programma van Pax Kinderhulp tijdens het bezoek van de Poolse suikerpatiëntjes, op school hadden we dan een dag vol spel en vertier georganiseerd voor de leerlingen en de bezoekers uit Polen. Altijd een erg leuke dag. Vandaar dat de keuze op dit (lokale) goede doel is uitgekomen.”