Algemeen
Berkelland
Featured

18 december 2019

Gemeente Berkelland zet kampioenen in het zonnetje tijdens Kampioensbal

Gemeente Berkelland zet kampioenen in het zonnetje tijdens Kampioensbal

BORCULO – De gemeente Berkelland organiseert ook in 2020 een Kampioensbal voor de Berkellandse kampioenen. Ditmaal op 20 februari 2020 voor de kampioenen van 2019. De gemeente vindt het een hele prestatie als een persoon of team op sportief- en/of cultureel gebied (in brede zin) kampioen wordt.

Bij het kampioensbal in 2019 in het gemeentehuis worden de kampioenen op het gebied van zwemmen, fietssport, klootschieten, vechtkunst, survival, golf, kegelen, paardensport, schietsport, judo, trampoline springen en touwtrekken gehuldigd. Maar ook kampioenen in het slagersvak, met de foodtruck en agility hond maakten het kampioensbal tot een succes.

Kampioenen kunnen gehuldigd worden als:
• de persoon of het team inwoner is van of gevestigd is in de gemeente Berkelland (geldt ook voor Berkellandse inwoners die deel uitmaken van een Nederlands team).
• de persoon of het team heeft een eerste, tweede of derde prijs gehaald tijdens een Nationaal, Europees of wereldkampioenschap of Olympische Spelen.
• het kampioenschap is erkend door een (landelijke) bond.
• de prestatie moet door de persoon of het team zelf verricht zijn; vanwege de prestatie van bijvoorbeeld een rashond of bijzondere vogel komt de eigenaar niet in aanmerking.

De gemeente Berkelland roept de inwoners op de kampioenen aan te melden. Dit kan via een e-mail. U kunt de kampioen aanmelden tot 24 januari. Stuurt u een email naar d.schuurman@gemeenteberkelland.nl met daarin in ieder geval de volgende gegevens: Naam, adres, woonplaats van de kampioen. Kampioenstitel(s). In welke tak van sport/cultuur hij of zij kampioen is. Ook graag de gegevens van de aanvrager vermelden: Naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Stuurt u ook achtergrondinformatie en een foto mee van het kampioenschap of de kampioen(en) van minimaal 1 Mb?

Advertentie:

Booking.com

Lees ook