Algemeen
Berkelland

31 december 2019

Repair Café Berkelland vervangt ook horlogebatterijen

Repair Café Berkelland vervangt ook horlogebatterijen

BERKELLAND – Repair Café Berkelland heeft een uitgebreide voorraad horlogebatterijen en professionele gereedschappen plus de nodige kennis om horlogebatterijen te vervangen, die op de dag van afspraak direct vervangen kunnen worden. Meestal zelfs “klaar terwijl u wacht”! Hoewel de levensduur van horlogebatterijen van meerdere omstandigheden afhankelijk is plaatst Repair Café Berkelland op vakkundige wijze enkel kwalitatief hoogwaardige horlogebatterijen.

Bij Repair Café Berkelland kan men terecht voor reparaties van allerhande draagbare huis-, tuin- en keukenapparaten, het vervangen van horlogebatterijen en defecte Senseo en Nespresso apparaten. Ook voor slijpwerk van (elektrische) heggenscharen, snoeischaren, kantenknippers, messen van cirkel grasmaaiers, beitels, huishoudscharen, tafel- en keukenmessen kan men bij Repair Café Berkelland terecht, waar deze weer perfect scherp worden gemaakt.

Repair Café Berkelland is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en omstreken is met name bedoeld voor hen die het zelf repareren niet (meer) kunnen. De reparaties zijn gratis. De eventuele onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. Hiervan wordt ondermeer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft.

Repair Café Berkelland repareert dagelijks. Wie een reparatie of slijpwerk wil laten uitvoeren kan een afspraak maken met de coördinator Wijnand Bleumink in Borculo, dagelijks van maandag t/m zaterdag via telefoonnummer 06-57 977 625 of 0545-28 79 15 email : repaircafeberkelland@kpnmail.nl

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook