Home » Borculo » Foto’s: Carbidschieten in de Dijkhoek
Algemeen
Borculo
Featured
Foto's

1 januari 2020

Foto’s: Carbidschieten in de Dijkhoek

Foto’s: Carbidschieten in de Dijkhoek

BORCULO – Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2020! De jaarwisseling zit er weer op en dat is goed te zien op straat. Tientallen mensen begonnen de Nieuwjaarsdag dan ook met het opruimen van het vuurwerk die gisteren avond weer massaal de lucht in ging. Ondanks de mist was het vuurwerk goed te zien en was het overal gezellig op straat.

De Borculose brandweer laat weten dat er geen noemenswaardige incidenten zijn gebeurd rond de jaarwisseling.

Op oudjaarsdag wordt er traditioneel carbid geschoten in diverse weilanden rondom Borculo. Vaak met een hapje en een drankje komen vrienden, families en buurten bij elkaar om te gaan carbidschieten. Zo ook in de Dijkhoek, zoals hieronder is te zien.

Foto’s:

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com