Home » Borculo » Dode en zwaargewonden bij ernstig ongeval N315
Algemeen
Featured
Geesteren

6 januari 2020

Dode en zwaargewonden bij ernstig ongeval N315

Dode en zwaargewonden bij ernstig ongeval N315

GEESTEREN – Bij een ernstig ongeval op de Hekweg ter hoogte van Geesteren is zondagavond een persoon overleden. Twee anderen inzittenden zijn zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde om 23.50 uur op de N315, tussen Borculo en Neede. Door een nog onbekende oorzaak kwamen de voertuigen met elkaar in botsing. Een van de auto’s vloog in brand. De brandweer heeft het vuur geblust.

Booking.com

De zwaargewonden zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen voor medische assistentie.

Na het ongeluk was de N315 urenlang afgesloten voor politieonderzoek en bergingswerkzaamheden. Inmiddels is de weg weer vrij.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com