Home » Borculo » Dode en zwaargewonden bij ernstig ongeval N315
Algemeen
Featured
Geesteren

6 januari 2020

Dode en zwaargewonden bij ernstig ongeval N315

Dode en zwaargewonden bij ernstig ongeval N315

GEESTEREN – Bij een ernstig ongeval op de Hekweg ter hoogte van Geesteren is zondagavond een persoon overleden. Twee anderen inzittenden zijn zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde om 23.50 uur op de N315, tussen Borculo en Neede. Door een nog onbekende oorzaak kwamen de voertuigen met elkaar in botsing. Een van de auto’s vloog in brand. De brandweer heeft het vuur geblust.

De zwaargewonden zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen voor medische assistentie.

Na het ongeluk was de N315 urenlang afgesloten voor politieonderzoek en bergingswerkzaamheden. Inmiddels is de weg weer vrij.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 2 oktober 2022

    BORCULO – Naast de sfeervolle avondintocht van 12 november, wordt er op zaterdag 19 en zondag 20 november ‘Beleef Borculo Sint Nicolaasstad’ georganiseerd.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Op de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging DEO werd afgelopen maandag bekend gemaakt dat Joke Pot de voorzittershamer overneemt van Andre Baks.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te

Booking.com