Home » Borculo » Borculoër (53) krijgt boete na beledigen politie op Facebook
Algemeen
Borculo

6 januari 2020

Borculoër (53) krijgt boete na beledigen politie op Facebook

Borculoër (53) krijgt boete na beledigen politie op Facebook

BORCULO – Een 53-jarige man uit Borculo heeft na het beledigen van de politie op Facebook een geldboete gekregen. Dit meldt politie op Facebook. Hierin waarschuwen ze dat het beledigen van de politie, ook via internet, niet is toegestaan.

De man heeft onder een Facebook-bericht van de politie een reactie geplaatst met ACAB, wat staat voor all cops are bastards. De politie heeft de identiteit van de man weten te achterhalen en hem voor verhoor ontboden.

“Het is door de rechter uitgesproken dat men moet weten wat het woord betekent en dit een strafbare belediging is. Het gebruik van dit soort woorden is dus zeker niet aan te raden, ook niet wanneer je denkt dit ‘anoniem’ vanachter een toetsenbord te kunnen doen. De politie is hier scherp op en zal degene dan ook trakteren op een proces-verbaal.” meldt de politie.

Hoe hoog de boete is, is niet bekend.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com