Home » Borculo » Borculose jeugd zamelt ruim 250 kerstbomen in
Algemeen
Borculo

8 januari 2020

Borculose jeugd zamelt ruim 250 kerstbomen in

Borculose jeugd zamelt ruim 250 kerstbomen in

BORCULO – Tientallen kinderen en jongeren in heel Berkelland zijn woensdag op pad gegaan om oude kerstbomen in te zamelen. Per boom ontvingen de verzamelaars 50 eurocent.

Jongens en meisjes met fiets, bolderkar, skelter of lopend, maar ook ouders, opa’s en oma’s met auto en aanhangwagen reden af en aan om de bomen naar de inzamelpunten te brengen. Het verzamelpunt in Borculo was op de hoek van de Graaf Wichmanstraat en het Elbrink.

In Borculo zijn er in totaal 262 bomen opgehaald door de jeugd. Dat is een stuk minder dan in de andere grote kernen van Berkelland. Zo zijn er in Eibergen maar liefst 531 kerstbomen opgehaald, in Ruurlo 389 en in Neede 502. orig jaar werden er 277 kerstbomen verzamelt door de Borculose jeugd.

Foto: Gemeente Berkelland

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com