Algemeen
Berkelland

20 januari 2020

Bijeenkomst over Cybercrime in het gemeentehuis

Bijeenkomst over Cybercrime in het gemeentehuis

BORCULO – Het ‘gijzelen’ van de gegevens op uw computer, een zogenaamd belletje namens een IT-bedrijf of het verspreiden van kwaadaardige software om internetbankieren te manipuleren. Cybercrime komt in deze digitale wereld steeds vaker voor en helaas zijn ook ondernemers hiervan de pineut. Reden dus om u goed voor te laten lichten.

Wanneer: Dinsdag 21 januari
Waar: Gemeentehuis, Marktstraat 1, Borculo
Tijdstip: Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang programma 20.00 uur
De bijeenkomst is gratis

In de training cybercrime neemt een expert op het gebied van cybersecurity u, uw mede-ondernemers en uw medewerkers mee in de wereld van cyber. De expert geeft inzicht in wat er op dit moment op het gebied van cybercrime bij MKB-bedrijven speelt. Ook hoort u van collega-ondernemers wat hen is overkomen en wat daarvan de gevolgen zijn geweest.

Vervolgens leert u hoe u het risico om slachtoffer te worden van cybercrime zoveel mogelijk kunt verkleinen. De expert geeft praktische preventietips die direct toegepast kunnen worden. Daarbij gaat het niet per se over ingewikkelde technische oplossingen, maar vooral over eenvoudig te nemen maatregelen en het eigen gedrag om de digitale veiligheid te verbeteren. Daarnaast komt ook de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) aan bod.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook