Home » Borculo » Total Workout en Ouderen in Beweging bij LG-Dance
Algemeen
Borculo

20 januari 2020

Total Workout en Ouderen in Beweging bij LG-Dance

Total Workout en Ouderen in Beweging bij LG-Dance

BORCULO – Elke vrijdag verzorgt LG-Dance een Total Workout en Ouderen in Beweging les onder leiding van Michelle Siebelink-Wentink.

De Total Workout is een afwisselende les die zich richt op het verbeteren van de conditie, spierversterking en stimuleert de vetverbranding. Het zijn geen moeilijke bewegingen, maar wel lekker actief op motiverende muziek!

De les Ouderen in Beweging is geschikt voor mensen vanaf 60 jaar die fit willen blijven of worden. De intensiteit ligt lager t.o.v. de andere lessen. Tijdens de les wordt er gewerkt aan de conditie, spierversterking en het soepel houden van het lichaam. Daarnaast staat persoonlijke aandacht centraal.

Na de les staat er een kopje koffie of thee klaar, want gezelligheid mag in deze les niet ontbreken. Per les gaat de betaling via een strippenkaart. Benieuwd? Volg dan een gratis proefles! Meer informatie op www.lg-dance.nl of mail naar info@lg-dance.nl    

Foto: LG-Dance

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com