Algemeen
Borculo

22 januari 2020

‘Gekken en gehaktballen’ bij TOP Toneel

‘Gekken en gehaktballen’ bij TOP Toneel

BORCULO – Op 7 en 8 februari heeft toneelvereniging TOP weer haar jaarlijkse uitvoeringen bij Zaal Peters aan de Steenstraat 7 in Borculo. De voorstellingen beginnen om 19.30, de zaal is vanaf 19 uur geopend.

Entreeprijzen in de voorverkoop bij Tabak Wijn & Zo zijn: volwassenen € 5,- en kinderen tot 12 jaar € 4,-. Aan de zaal kosten de kaarten € 1,- meer.

Voorafgaande aan de voorstellingen kunt u gebruik maken van het TOP-arrangement, 3-gangen menu, entreekaart en gereserveerde plaats voor € 21,-. Voor dit arrangement is het nodig om vooraf te reserveren, telefoonnummer 0545-271209 of via info@petersborculo.nl  

Op de zaterdagmiddag speelt TOP weer voor De Zonnebloem. Mensen die verblijven in zorgcentra in de omgeving en geen lid van de Zonnebloem zijn, zijn die middag ook welkom. Men dient zich dan aan te melden bij de heer Gerrit Sprokkereef, tel. 06-55940811. De kosten van deze middag bedragen € 5,-

Tevens is er bij alle uitvoeringen een verloting.

Top begint met jeugdtoneel en we zijn erg blij dat er dit jaar opnieuw 10 enthousiaste spelers zijn, die voor ons optreden met het stuk “Gekken” geschreven door Rick Willemsen en Erik Zeegers. Korte inhoud: “Twee boeven, die ontslagen zijn uit de gevangenis, willen hun verstopte buit weer opgraven. Helaas is op die plek het I.M.I. gebouwd, een tehuis voor gestoorden. Wat er dan allemaal gebeurd!! We zullen zien.”

Voor het Volwassentoneel is gekozen voor het stuk “Alle ballen op Bertha” een blijspel geschreven door Winnie Abel. Korte inhoud: “Bertha is de eigenaresse van de verlopen kroeg De Warme Bal met alleen een paar vaste stamgasten. Ze heeft geld geleend van haar neef Harry en hem verteld dat ze een goedlopend, exclusief restaurant runt. Dan kondigt neeflief aan om te komen en breekt de paniek los. Binnen 24 uur moeten ze de kroeg omtoveren in een exclusief restaurant. Zal het haar lukken haar neef te overtuigen?”

Advertentie:

Booking.com

Lees ook