Algemeen
Borculo

27 januari 2020

BC Babo introduceert strippenkaart voor liefhebbers

BC Babo introduceert strippenkaart voor liefhebbers

BORCULO – Wie aan badminton denkt ziet niet gelijk een wedstrijdsport voor zich, maar meestal een leuk tijdverdrijf op de camping. Badminton is meer dan alleen een ‘pluimpje’ overslaan. Het is een tactisch en snel spel, welke op verschillende niveaus gespeeld kan worden.

Bij de BC Babo die dit jaar 50 jaar bestaat, kun je op elk niveau badmintonnen. Je kunt vanaf december een prepaid badmintonkaart kopen voor 30 euro en 10x meespelen op de clubavond. Dit is een uitkomst voor badmintonliefhebbers die graag een shuttle willen slaan maar te weinig aanwezig kunnen zijn voor een lidmaatschap van een jaar.

Dynamic Tennis

Daarnaast biedt de vereniging ook de mogelijkheid om Dynamic Tennis te spelen onder dezelfde voorwaarden. Dynamic Tennis wordt gespeeld op de binnenste lijnen van een badmintonveld. Het net hangt op 82-85 cm. Het spel wordt gespeeld met de oude regels van tafeltennis, wat met name het dubbelspel aantrekkelijk maakt.
Dynamic Tennis wordt gespeeld met een speciaal ontwikkeld racket met extreem laag gewicht van ca. 170 gram en met een lichtgewicht foambal van ca. 15 gram. Dit geeft elke speler de mogelijkheid om snel, behendig en met effect te spelen. Dankzij deze materialen kost het nagenoeg geen kracht om de bal te spelen.

De kaart is twee jaar geldig en is alleen voor seniorleden vanaf 16 jaar, je mag twee keer gebruik maken van deze prepaid kaart, daarna wordt overgegaan naar een volledig lidmaatschap. De strippenkaart is op de maandagavond tijdens de speelavond verkrijgbaar en is persoonsgebonden. Je kunt een strippenkaart natuurlijk ook aan iemand cadeau doen.

Prepaid Badmintonkaart

Voor diegenen die af en toe een shuttletje willen slaan heeft BC Babo de mogelijkheid om gebruik te maken van een prepaid badmintonkaart in plaats van een jaarlidmaatschap. Het bestuur zal bij iedere aanvraag afwegen of er voldoende redenen zijn tot verstrekking van deze strippenkaart.

Voorwaarden:

Kosten 30 euro voor 10x meespelen op de maandagavond van 20.00-22.00 uur. De prepaid badmintonkaart is 2 jaar geldig na uitgifte. De badmintonkaart dient elke keer meegenomen te worden en dient vooraf aan de speelavond afgetekend te worden door een bestuurslid. Spelers met een prepaid badmintonkaart kunnen ook deelnemen aan verenigingsactiviteiten zoals trainingen. Ze kunnen echter NIET deelnemen aan competitiewedstrijden. Een lopend lidmaatschap kan niet worden omgezet in een prepaid badmintonkaart zolang het seizoen waartoe het lidmaatschap is aangegaan nog doorloopt. Dit wordt pas een optie in een volgend seizoen.

De badmintonkaart geldt alleen voor seniorenleden (vanaf 16 jaar). Een persoon mag 2x van een prepaid badmintonkaart gebruik maken, hierna wordt overgegaan naar een volledig lidmaatschap. Bij misbruik wordt de prepaid badmintonkaart ingenomen waarbij geen restitutie plaats vindt over ongebruikte tegoed. De badmintonkaart is uniek en persoonsgebonden.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook