Home » Borculo » Succes voor Borculose Kegelaars bij Kegelkampioenschappen OGK
Algemeen
Borculo

2 februari 2020

Succes voor Borculose Kegelaars bij Kegelkampioenschappen OGK

Succes voor Borculose Kegelaars bij Kegelkampioenschappen OGK

BORCULO – Op de kegelbanen in De Kelder in Borculo vonden afgelopen weekend de finales plaats van de persoonlijke kampioenschappen van de Oost Gelderse Kegelbond.

Een ware medailleregen voor de kegelaars van de Borculose Kegelaars Combinatie (BKC). Op zaterdag bij de Dames C-klasse werd Marja Raaben kampioen en bij de Dames B- klasse werd Yvonne Liebrand 3e. Op zondagmorgen bij de Dames A-klasse veroverde Monique Nijhof de 2e plaats en Carla Bon werd 3e. En de zondagmiddag was voor de Heren A. Hier werd Edwin Nijhof kampioen en René Raaben 2e. Op nummer 3 eindigde Joop van der Heide uit Apeldoorn.

Vorig weekend was in Doetinchem de finale voor de Heren B-klasse en hier werd Martin Textor 3e.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com